96/3/18
1:7 ع
تاریخچه شرکت آب و فاضلاب روستایی
شرکت آبفار تهران در تاریخ 8/4/ 1377 در روزنامه رسمی و کثیر الانتشار جمهوری اسلامی به ثبت رسیده است
شرکت آبفار استان تهران بادرنظرگرفتن آب شرب بهداشتی به عنوان یک ماده حیاتی و با داشتن ارزش ذاتی ، اقتصادی، امنیتی، زیست محیطی و با سیاست گذاری و برنامه ریزی و مدیریت درصدد است تاخدمات آب و فاضلاب را با استفاده از روشهای مختلف فنی و اقتصادی مطابق با استانداردهای ملی در اختیار مشترکین قرار داده و از این روش نقش خود را در ارتقاء بهداشت، رفاه اجتماعی و توسعه پایدار جامعه روستایی استان تهران ایفا نماید.
چشم انداز مطلوب بخش آب و فاضلاب روستایی استان تهران
1-دسترسی و برخورداری 100% جمعیت روستایی استان از تاسیسات آب آشامیدنی با معیارها و استاندارهای کمی و کیفی
2- دسترسی و بهره مندی 100% جمعیت روستایی استان از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی ( قابلیت کامل سرویس دهی شبکه های آب روستایی)
3- دسترسی و برخورداری 30% جمعیت روستایی استان به سامانه های جمع آوری و دفع بهداشتی فاضلاب
4- انواع تطبیق تصفیه فاضلاب با استانداردهای موجود
5- دستیابی به ساختار اداری و مدیریتی کارآمد با هدف تسهیل و ارتقاء خدمات .
6- دستیابی به تعادل و حفاظت کمی و کیفی منابع آب شرب و بهداشتی با نگرش جامع زیست محیطی
7- دستیابی به شاخص مطلوب هدر رفت آب در تاسیسات تامین، انتقال و توزیع
8- دستیابی به فناوری پیشرفته و روز آمد برای نیل به بهره وری مطلوب از تاسیسات آب و فاضلاب
9-گسترش باور همگانی برای آب به عنوان کالای اقتصادی بدون جایگزین و استفاده بهینه از آن بر پایه الگوی مصرف.
اولویت های تحقیقاتی شرکت آب وفاضلاب روستایی استان تهران در سال 94
1-محور منبع آب
-بررسی انسداد بیولوژیکی فیلتر شنی و شکاف لوله جدار چاهی و امکان احیا و بازسازی آنها
-با توجه به افت شدید سطح ایستابی چاه ها و ریزشی بودن بافت خاک در برخی از نواحی استان تهران، روش نوین حفاری چاه ها که در برابر ماسه دهی و ریزش و یا رانش زمین مقاوم باشند، مورد بررسی قرار گیرد.
-بررسی امکان سنجی تأمین آب روستاهای شهرستان دماوند از سازندهای کارستیک
2-محور فناوری های نوین
-کاربرد فناوری های نوین در ثبت و رصد لحظه ای از هرگونه تغییرات انحراف از محور و ایجاد ناپیوستگی درساختمان چاه
3- محور کیفیت
بررسی روش نوین برای نیترات زدایی چاه های آب شرب
4-مدل سازی و تغذیه مصنوعی شناسایی منابع آب
5-مقایسه روش ژئو رادار با سایر روش های ژئوفیزیکی در مطالعات آب یابی استان تهران
6-محور تصفیه فاضلاب
-بررسی وضعیت سامانه های فاضلاب
-بررسی و معرفی مناسبترین روش از نظر فنی و اقتصادی در روستای سعیدآباد جاجرود
-شناسایی و کاربردی نمودن فناوری نوین برای پایداری لرزه ای در تصفیه خانه های فاضلاب
7- محور تأسیسات و تجهیزات
-بررسی احتمال آلایندگی ناشی از کاربرد لوله های UPVC در منابع آب شرب
8-محور مدیریت فنی اقتصادی و اجتماعی
- بررسی ایجاد تفکر شرکتی در میان مدیران شرکت آب و فاضلاب روستایی به منظور افزایش درامد شرکت و کاهش مصرف
-ارزیابی پایان نامه های انجام شده در شرکت آبفار در ابعاد منطقه ای و ارائه راهکار در جهت کاربردی نمودن آنها
-استفاده اززئولیت طبیعی در کاهش نیترات و کدورت چاه های آب شرب روستاهای استان تهران
-استفاده از دولومیت نیم پخته در کاهش فلزات سنگین از چاه های آب شرب
بررسی ایجاد تفکر شرکتی در میان مدیران شرکت آب و فاضلاب روستایی به منظور افزایش درامد شرکت و کاهش مصرف
روشهای ارزیابی سطح اقتصادی آب بدون درآمد و راهکارهای کاهش انشعابات غیرمجاز در روستاهای استان تهران
و سه پایان نامه مدیریت محیط زیستی همکاران شرکت
حمایت از پایان نامه های دانشجویی، تألیف مقاله و ترجمه کتاب و مقالات علمی
بررسی مهندسی ارزش در آزمایش پمپاژ چاه ها در راستای کاهش ماسه دهی و کدورت در سطح روستاهای استان تهران
یکی دیگر از شرکت های مادر تخصوصی وزارت نیرو شرکت آب و فاضلاب روستایی است که مثل مابقی شرکت ها وابسته به وزارت نیرو, سیستم روابط عموممی الکترونیک ( دیجیتال ساینج ) در این شرکت هم باید نصب میشد که شرکت برنا گستران دانش که از طریق کارشناسان روابط عمومی وزارت نیرو انتخاب شده بود به بهترین شکل این سیستم را در آب و فاضلاب روستایی تهران نصب و راه اندازی کرد که روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب روستایی تهران همکاری های لازم را در خصوص نصب این سیستم انجام دادند.
هدف از نصب و راه اندازی سیستم دیجیتال ساینیج در وزارت نیرو و شرکت های مادر تخصوصی یکپارچگی اطلاعات و اطلاع رسانی کامل و سریع بوده و این سیستم در یک نقطه که در طبقه همکف روبروی درب ورودی نصب و راه اندازی گردید.
سیستم دیجیتال ساینیج برنا رسانه بعد از نصب در آب و فاضلاب روستایی تهران مورد استقبال کارشناسان فنی این شرکت قرار گرفته و همکارهای لازم در خصوص راه اندازی این سیستم در شرکت اب و فاضلاب روستایی تهران و شرکت های توابع ابفار انجام گردید.
آب و فاضلاب روستایی
این سیستم بعد از نصب و راه اندازی بصورت کامل پشتبانی میشود.
96/3/18
1:6 ع
در تاریخ 1391/7/1 سازمان بیمه خدمات درمانی با هدف تجمیع بیمه های درمانی واحد و اجرای برنامه ملی پزشک خانواده به سازمان بیمه سلامت ایران، این اداره کل نیز به اداره کل بیمه سلامت استان تهران تغییر نام داد.
ابلاغ سیاستھای کلی <سلامت>
حضرت آیتالله خامنهای رھبر انقالب اسلامی در اجرای بند یک اصل 110 قانون اساسی سیاستھای کلی «سلامت» را که پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام تعیین شده است، ابلاغکردند.
متن سیاستھای کلی سلامت که به رؤسای قوای سه گانه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شده، به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
سیاست ھای کلی سلامت
1ـ ارائه خدمات آموزشی، پژوھشی، بھداشتی، درمانی و توان بخشی سلامت مبتنی بر اصول و ارزشھای انسانی- اسلامی و نھادینه سازی آن در جامعه.
2- تحقق رویکرد سلامت ھمه جانبه و انسان سالم در ھمه قوانین، سیاستھای اجرایی و مقررات با رعایت
3- ارتقاء سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسالمی – ایرانی، تحکیم بنیان خانواده، رفع موانع تنش آفرین در زندگی فردی و اجتماعی، ترویج آموزشھای اخالقی و معنوی و ارتقاء شاخصھای سالمت روانی.
4 – ایجاد و تقویت زیرساختھای مورد نیاز برای تولید فرآوردهھا و مواد اولیه دارویی، واکسن، محصوالت زیستی و ملزومات و تجهیزات پزشکی دارای کیفیت و استاندارد بین المللی.
-5 تأمین امنیت غذایی و بهرهمندی عادالنه آحاد مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی، آب و ھوای پاک، امکانات ورزشی ھمگانی و فرآوردهھای بهداشتی ایمن ھمراه با رعایت استانداردھای ملی و معیارھای منطقهای و جهانی. متن کامل در سایت http://th.ihio.gov.ir
نصب و راه اندازی سیستم روابط عمومی الکترونیک(دیجیتال ساینیج) در اداره کل بیمه سلامت استان تهران
جریان زندگی انسانها و چرخه فعالیتهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جوامع، مملو از خطرات و تهدیدهای متنوع و گوناگون است که پیشرفت بیمه در یک کشور، میتواند منجر به حفظ ثروت ملی و تشکیل پساندازهای بزرگ شود و در ارتباطی متقابل با رشد و توسعه اقتصادی، افزایش مبادلات و توسعه سرمایهگذاریهای آن کشور میباشد. به همین دلیل نقش روابط عمومی در بیمه بسیار مهم و حیاتی است . روابط عمومی بیمه سلامت به فکر این بوده که اطلاع رسانی را از حالت سنتی در اورده و بسوی روابط عمومی الکترونیک گرایش پیدا کند.
با توجه به اینکه بیمه سلامت ایران پروژه سیستم اطلاع رسانی یکپارچه برنا رسانه را در مهر ماه سال 1395 در راستای روابط عمومی الکترونیک سازمان راه اتدازی کرده بود و ادارات کل استانی از جمله اداره کل بیمه سلامت استان تهران از برنامه های کلان حوزه روابط عمومی سازمان پیروی میکنند بر آن شد تا این سیاست مهم را تخت عنوان سامانه مدیریت مختوا و نمایشگر در سراسر ساختمان های پراکنده سطح شهر پیاده سازی کند .
کارشناسان روابط عمومی بیمه سلامت در پی شرکتی بوده اند که دیجیتال ساینیج را در این اداره اجرایی کرده و بتوانند چند رسانه را در یک زمان و با زمانبندی مشخص و با مدیریت چند کاربر ایجاد کنند.شرکت برنا گستران دانش با ارائه نسخه کاملا فارسی سیستم دیجیتال ساینیج موفق شد تا برنا رسانه را در اداره کل بیمه سلامت نصب و راه اندازی کند.
پروژه دیجیتال ساینیج در اداره کل بیمه سلامت در فاز اول این پروژه در ساختمان ستادی نصب و راه اندازی شد و در فاز دوم در ساختمان توابع (اداره بیمه سلامت پاکدشت,اداره سلامت ورامین,اداره سلامت رباط کریم,اداره سلامت اسلامشهر,اداره سلامت دماوند ,اداره سلامت فیروزکوه,اداره سلامت شهریار)هم نصب خواهد شد. در این صورت روابط عمومی مرکز می تواند به صورت یکپارچه اطلاعیه های حوزه ریاست ، پرسنل ، ارباب رجوع را در این سامانه به روز رسانی کند .
96/3/18
1:3 ع
دانشگاه علامه طباطبائی یکی از دانشگاههای شهر تهران و بزرگترین دانشگاه ایران در زمینه علوم انسانی، علوم اجتماعی و مدیریت است که با دارا بودن نزدیک به 17 هزار دانشجو و 500 عضو هیئت علمی تمام وقت و 14 دانشکده در حال فعالیت میباشد.
در سال 1358 با ادغام بیست و هفت دانشکده، آموزشگاه و مؤسسه آموزش عالی در تهران دو مجتمع آموزشی بزرگ به نامهای مجتمع دانشگاهی ادبیات و علوم انسانی و مجتمع دانشگاهی علوم اداری و بازرگانی تأسیس شد. پس از پنج سال در سال 1363 این دو مجتمع ادغام شده و تحت عنوان دانشگاه علامه طباطبایی به حیات خود ادامه دادند. در بدو امر این دانشگاه دارای مراکز آموزشی شهرستان و همچنین دارای رشتههایی غیر از علوم انسانی نیز بود؛ اما در سال 1366 با جدا شدن مراکز آموزشی شهرستان، دانشکده بهداشت و علوم پایه و کتابخانه مرکزی از دانشگاه علامه طباطبائی ، دانشگاه پیام نور تأسیس شد.
در حال حاضر دانشگاه علامه طباطبائی دارای سیزده دانشکده و مؤسسه آموزش عالی است. این دانشکدهها در مرکز و شمال تهران گسترده شدهاند و فعلاً دارای مرکزیت نیستند. از اواسط دهه 1380 با انتقال دانشکده حقوق و علوم سیاسی و دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی به محله دهکده المپیک، پروژه متمرکز کردن دانشگاه علامه طباطبائی شروع شد. با این حال بعد از انتقال این دو دانشکده هنوز برنامه مدونی برای انتقال دیگر دانشکدهها مطرح نشده است.
با توجه به پراکندگی جغرافیایی دانشکده ها و ساختمان های دانشگاه علامه طباطبائی و همچنین نیازهای این دانشگاه در حوزه یکپارچه سازی اطلاع رسانی واحد های مختلف خود این دانشگاه در مهر 1395 سیستم دیجیتال ساینیج شرکت برنا گستران دانش را وارد کرده و در پی اضافه کردن این سیستم در واحدهای مرکزی بوده که در اسفند 1395 در چند نقطه دیگر این دانشگاه سیستم را نصب و راه اندازی شد.
دانشکدههای دانشگاه علامه طباطبائی عبارتند از:
• دانشکده حقوق و علوم سیاسی
• دانشکده زبان و ادبیات فارسی
• دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی
• دانشکده الهیات و معارف اسلامی
• دانشکده تربیت بدنی
• دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی
• دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی
• دانشکده علوم ارتباطات
• دانشکده ریاضی و علوم رایانه
• دانشکده مدیریت و حسابداری
• مؤسسه آموزش عالی بیمه اکو
• پردیس تحصیلات تکمیلی خودگردان دانشگاه علامه طباطبائی
اهداف دانشگاه علامه طباطبائی در ساینیج
• کاهش قابل توجه هزینه تبلیغات
• اطلاع رسانی جامع و یکپارچه
• کاهش هزینههای جاری سازمان
• نمایش اطلاعات مجزا روی نمایشگرهای خاص
• ارتقاء سطح علوم انسانی و اجتماعی و فرهنگی دانشگاه
اموزش های لازم سیستم نرم افزار دیجیتال ساینیج برنا رسانه به کارشناسان واحد روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی داده شد است . همچنین سرویس خدمات پس از فروش و پشتیبانی ارائه می گردد.
96/3/18
1:0 ع
دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله یک دانشگاه علوم پزشکی وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شهر تهران است. این دانشگاه در زمان فرماندهی محسن رضایی تاسیس شد.
دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) برای اولین بار فعالیت خود را در قالب دانشکده علومپزشکی سپاه به عنوان یکی از دانشکدههای دانشگاه امامحسین(ع) در سال 1364 شروع کرد و با گسترش فعالیت ها و نیاز به توسعه نظام سلامت نیروهای مسلح از سال 1371 مجوز پذیرش دانشجوی پزشکی را به دست آورد و نهایتاً در سال 1374 با تصویب تشکیل دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله در شصت و ششمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.
دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بقیةالله (عج) از سال 1371 اقدام به پذیرش دانشجو در رشته پزشکی کرده است. در سال های 71 تا 75 با توجه به نیاز سپاه به کادر درمانی هر ساله حدود 100 دانشجوی پزشکی پذیرش شدهاند و از سال 75 به بعد هر سال حدود 30 دانشجو پذیرش شدهاند.
شرکت برنا گستران دانش سیستم دیجیتال ساینیج را در ساختمان های مرکزی و در طبقات همکف ساختمان روبروی اسانسور دانشگاه بقیةالله جهت اطلاع رسانی, سیستم یکپارچه برنا رسانه راه اندازی نمود.
بخش آموزش این دانشگاه با توجه به نیازهای این دانشگاه در حوزه یکپارچه سازی اطلاع رسانی واحد های خود، کارشناسان این دانشگاه بقیةالله در جستجوی شرکتی بودند که ضمن ارائه سیستم دیجیتال ساینیج جهت مدیریت و زمانبندی نمایشگرها با کیفیت و قیمت مناسب و نمایش فایل های پاورپوینت و نمایش تصاویر و اوقات شرعی به صورت کاملا فارسی و امکان دسترسی افراد مختلف جهت مدیریت و همچنین ارائه اطلاعات، توانایی ارائ? سرویس خدمات پس از فروش و پشتیبانی را نیز داشته باشد. این دانشگاه بقیةالله، ضمن دعوت از شرکتهای مطرح عرضه کنند? سیستم های دیجیتال ساینیج، سیستم دیجیتال ساینیج برنا رسانه و خدمات پس از فروش شرکت برنا گستران دانش به علت دارا بودن ماژول های بومی سازی شده مثل نمایش صفحات وب و پخش شبکه های سیما و همچنین دارا بودن تقویم جلالی با امکان نمایش مناسبت ها با دریافت نمره قبولی در پارامترهای مد نظر دانشگاه بقیةالله ، موفق به عقد قرارداد با این شرکت جهت تامین سیستم های دیجیتال ساینیج مورد نیاز گردید.